ΣΥΝΕΔΡΙΑ   

Παρέχεται εξειδικευμένη αίθουσα συνεδριάσεων με πανοραμική θέα η οποία είναι κατάλληλη για επαγγελματικές συναντήσεις  αφού διαθέτει 40 θέσεις τύπου κινηματογράφου, υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο, πολυμέσα και σύστημα ήχου.

Το προσωπικό μας είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις προσωπικές σας απαιτήσεις και να σας εξασφαλίσει μια επαγγελματική και αξιόπιστη διοργάνωση επαγγελματικών συναντήσεων ή ανεπίσημων πάρτι.


Γάμοι

Μία αξέχαστη γαμήλια δεξίωση στο Ξενοδοχείο Παλατέ! Το ξενοδοχείο Παλατέ διαθέτει μία εξαιρετική αίθουσα για τη γαμήλια σας τελετή και δεξίωση. Το εστιατόριό μας μπορεί να φιλοξενήσει από 20 μέχρι 120 καλεσμένους. Επίσης, έχετε την ευκαιρία να προσθέσετε τη δική σας πινελιά σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή διακοσμώντας το εστιατόριο και το χώρο γύρω από την πισίνα με μπαλόνια, αψίδες, κεριά και λουλούδια.

 
 

Τροφοδοσία φαγητού

Το εστιατόριό μας διαθέτει προσωπικό με μακρόχρονη εμπειρία σε υπηρεσίες τροφοδοσίας φαγητού.  Το εστιατόριο Παλατέ παρέχει φρέσκο και εύγεστο φαγητό, συμβουλές για την επιλογή του μενού, ανταγωνιστικές τιμές και διακριτική εξυπηρέτηση, γεγονός που καθιστά τη δική μας υπηρεσία τροφοδοσίας την καλύτερη επιλογή για γαμήλιες δεξιώσεις, επίσημα γεύματα και δείπνα, εταιρικά πάρτι, πάρτι επετείων και γενεθλίων όπως επίσης και παιδικών πάρτι. 

 

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Μπορούμε να διοργανώσουμε για σας διάφορες ημερήσιες εκδρομές όπως περιηγήσεις με ξεναγό, ποδηλατικές εξορμήσεις, κρουαζιέρα με πλοιάριο κατά μήκος την ακτογραμμής του Ακάμα, όπως επίσης και εκδρομές με μικρά λεωφορεία προς όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του νησιού.

Παιδική Χαρά (Δραστηριότητες για παιδιά και ποδόσφαιρο mini futsal)

Η ύπαιθρος γύρω από τη Δρούσια αποτελεί μια εξαιρετική τοποθεσία για περίπατο και εξερεύνηση της φύσης. Ποδηλάτες, παρατηρητές άγριων πουλιών και πεζοπόροι προσελκύονται από αυτή την όμορφη χερσόνησο, ενώ ζωγράφοι και φωτογράφοι αντλούν έμπνευση από τους εκπληκτικής ομορφιάς βράχους και λόφους που βλέπουν προς την ακτή. Τέλος, για αυτούς που προτιμούν την διασκέδαση στην παραλία, η Δρούσια βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά από τις διάσημες παραλίες του Λατσί.